Laan van Zevenhuizen 395 | 7323AW Apeldoorn | 055-3665803

Praktijkinformatie Huisartsenpraktijk De Parelvisser  

Openingstijden

De praktijk is elke werkdag open van 08:00u tot 17:00u, behalve op dinsdagmiddag. De praktijk is dan na 12:30u gesloten.

Spoedgevallen

Wanneer u dringend medische hulp nodig heeft, kunt u gebruik maken van het spoednummer 055 - 366 5803 (toets 1) of 06 - 440 777 74. Bel dit nummer slechts in dringende gevallen. Het keuzemenu van de telefoon geeft u aan welk nummer te toetsen bij niet spoedeisende situaties.

Bel bij een levensbedreigende situatie 112!

Afspraak maken of visite aanvragen

Afspraken kunt u zelf maken via het patiëntenportaal, hiervoor kunt u zich aanmelden via onze website. Voor een afspraak reserveren wij 15 minuten. Bent u niet in staat om uw afspraak zelf in te plannen, belt u dan met de assistente. Laat bij verhindering altijd weten dat u niet komt.

Kunt u om medische redenen niet naar de praktijk komen en wilt u een huisbezoek aanvragen? Belt u dan voor 10.00u naar de assistente. Zij zal u vragen naar de reden van het bezoek. 

Telefonische bereikbaarheid 

U kunt elke werkdag bellen tussen 8:00u en 10:30u , tussen 11.30u en 12.30u en tussen 13:30u en 15:00u (niet op dinsdagmiddag) voor het stellen van vragen en voor het opvragen van uitslagen. 

Het telefonisch spreekuur met de dokter, zoals dat voorheen bestond, is vervallen. U kunt een belafspraak inplannen via de assistente.

E-consult

Voor korte vragen kunt u via het patiëntenportaal een e-consult sturen. Dit bericht komt via een beveiligde verbinding in uw dossier terecht. U kunt ook foto’s of andere documenten meesturen. Binnen 3 werkdagen kunt u een antwoord verwachten. Deze service is niet geschikt voor spoedeisende vragen. Mocht u een vraag willen stellen voor uw kind of ouder, verzoeken wij u om voor diegene een eigen account aan te maken, anders komen de gegevens in het verkeerde dossier terecht. 

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunnen worden aangevraagd via het patiëntportaal. Bestel tijdig uw herhaalmedicatie. Herhaalmedicatie ligt 2 werkdagen later klaar bij de apotheek. Lukt het u niet om dit via het patiëntenportaal te doen, dan kunt u de herhaalreceptenlijn inspreken.